Arany Strucc Hotel

Hotel Szállások

Az ország legrégebbi szállodája, mely 1579 óta fogadja a város vendégeit. Épülete a Fő tér műemlék házainak egyik legrégebbi darabja. Kiváló étteremmel és saját cukrászdájával a Kőszegre érkezők egyik kedvenc helye.

Az Arany Strucc Hotel első tulajdonosa Christoph Herpius volt, azonban nevét Strauss (Strucc) vendégfogadós úrról kapta. Erről egy arany strucc és egy magyar-német nyelvű felirat is megemlékezik az épület a homlokzatán. Az épület barokk stílusban épült.

A város legrégebbi szállodájának elhelyezkedése minden vendég számára lehetővé teszi, hogy átélhesse a kőszegi belvárosi hangulatot. Az ablakon kitekintve a gyönyörű Fő tér tárul a vendégek szeme elé.

A szálloda egy és két fős szobákkal (összesen 35 férőhellyel) rendelkezik, melyek ideálisak egyedül érkezőknek, pároknak, családoknak.

A szálláshelyen étterem, cukrászda és cukrászüzem is működik. Az étterem a vendégeknek svédasztalos reggelit, valamint a nap folyamán a magyar és nemzetközi konyha ételeit kínálja. A gyönyörűen berendezett cukrászdában pedig sok finom sütemény (pl. az ún. kőszegi szelet) közül válogathatnak a vendégek.

 Információk

Cím
9730 Kőszeg, Várkör út 124.
Telefonszám
+36-94/360-323
Email
aranystrucc@gmail.com
Web
http://www.aranystrucc.hu
Beszélt nyelvek
magyar, angol, német, horvát

Ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel is!

Ajánljuk még

Hozzászólások