Impresszum

Fiatalokból álló csapatunk kezdeményezése 2014-ben indult útjára koszegINFO.com néven. Az elkészült honlap, valamint az ehhez tartozó Facebook oldal arra hivatottak, hogy Kőszeget és környékét a fiatalos, modern trendeknek megfelelően, vonzó módon mutassák be.
 
Amellett, hogy tevékenységünkkel a hazai és nemzetközi célközönséget egyaránt megszólítjuk, a helyi lakosság számára is szeretnénk hangsúlyozni Kőszeg és környéke különleges atmoszféráját, hagyományait, értékeit.
 
Gyakran előfordul mindanyiunkkal, hogy csak elsétálunk értékeink mellett, anélkül, hogy felfigyelnénk rájuk. Márpedig Kőszeg az ország egyik legszebb kisvárosaként rengeteg értéket és felfedeznivalót tartogat.
 
Kezdeményezésünkkel ki szeretnénk emelni az Alpokalján található gyönyörű, történelmi hangulatot árasztó kisváros szépségeit, amely a maga romantikájával minden látogatót elvarázsol. A város kitűnő harmóniában van a települést körülölelő hegyekkel, hangulatos kis falvakkal. Borászata már a 12. századtól meghatározó volt a város és a térség életében. Ma pedig mi lenne hangulatosabb, mint egy kellemes séta és meghitt vacsora után egy finom kőszegi bort elfogyasztva élvezni a gyönyörű terek, a város hangulatát.