Keresztkúti Erdei Pihenőhely

Vendégház Szállások

Az Alpok lábánál, a Kőszegi-hegység szívében, érintetlen erdőségek ölelésében található az Erdei Pihenőhely. Hatalmas területe maga a nyugalom szigete. 

A pihenőhely a Kőszegi-hegység osztrák oldali lejtőin található, mindössze néhány méterre az osztrák-magyar határtól. Ideális mindazok számára, akik a hétköznapok zajából visszavonulnának és a nyugtató természet közelségében pihennének.

Ideális pároknak, családoknak, baráti társaságoknak, de ajánljuk cégek részére is, akik a hegyekbe tervezik csapatépítő tréningjeiket.

A  felújított, modern pihenőhely különlegessége a Vasfüggöny és a volt határőrbázis laktanya misztikuma, melyet a hatalmas kandallóval rendelkező vendégfogadó (volt lovarda) és a hegyi borospince (volt lőszerraktár) őriz.  Mindezeken túl erdei kápolna, játszótér, dísztó halakkal és szépen gondozott vízinövényekkel, állatsimogató és madárház, szalonnasütők, langallósütő kemence és szabadtéri grillezőhelyek állnak vendégeik rendelkezésére.

A park állandó lakói a rackajuhok, nyuszik és díszmadarak. Rajtuk kívül a vendégek megismerkedhetnek még a Pihenőhelyre visszatérő erdőlakókkal is, mint például sün, vakond, muflon, őz, bagoly és más madarak. A parkot övező erdők és napfényes tisztások számtalan kirándulási lehetőséget nyújtanak a természet kedvelőinek. Ősszel sok különféle erdei termést (szelídgesztenye, makk, toboz stb.) gyűjthetnek és tanulmányozhatnak a gyerekek és felnőttek egyaránt.

Mindezen felül rendezvényhelyszínként is páratlan, életre szóló élményt nyújt a Keresztkúti Erdei Pihenőhely távol a világ zajától. 20-100 fős rendezvények szervezhetők a malacsütéstől, bográcsozáson, grillezésen, esküvőkön, családi eseményeken át, a zenés-táncos bulikig.

 Információk

Cím
9730 Kőszeg, Keresztkúti Pihenőhely
Telefonszám
+36-94/360-373
Email
info@irottko.hu, info@keresztkut.hu
Web
http://www.keresztkut.hu
Beszélt nyelvek
magyar

Ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel is!

Ajánljuk még

Hozzászólások