Bozsoki Pihenő

Vendégház Szállások

A Bozsoki Pihenő Kőszegtől nem messze, Bozsokon, az osztrák határnál található, ahová szívesen járnak a pihenni, feltöltődni vágyók.

Bozsok egy kis falu az Alpokalján, Kőszegtől mindössze 10 kilométerre. A településen a nyugalom, csend, békesség és a különösen tiszta levegő a meghatározó. Az 1800-as évek végén felfedezték, hogy Bozsok, Velem - vagyis Kőszeg-hegyalja - levegője alkalmas a légzőszervi panaszok enyhítésére.

A Bozsoki Pihenő 3 apartmannal (14 férőhely) várja vendégeit, melyeket egy régi parasztházból alakítottak ki. A házhoz nagy udvar tartozik szalonnasütővel, játszótérrel. Az udvaron sokak kedvence, egy kedves fehér puli, Pamacs is várja a látogatókat.

A Kőszegi hegység erdői, kis patakok csobogása, a madarak csicsergése elfeledteti a rohanó hétköznapokat. Kőszeg, Cák, Velem, Írottkő és a szomszédos Burgenland számtalan nevezetességével és szépségével várja a pihenésre és kikapcsolódásra vágyókat. A közelben lévő Gyöngyös patak őspisztrángosa élményt nyújt a horgászoknak is.

 Információk

Cím
9727 Bozsok, Rákóczi utca 43
Mobil
+36-30/264-7683, +36-70/565-1652
Telefonszám
+36-94/361-009
Email
bozsokipiheno@bozsokipiheno.hu
Web
http://www.bozsokipiheno.hu
Beszélt nyelvek
magyar
Fizetési lehetőségek
Készpénz, SZÉP kártya

Ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel is!

Ajánljuk még

Hozzászólások