Őszi Becsületkasszák Kőszegen

A messze földön híres kőszegi becsületkasszák őszi kínálata

Kőszeg nagy büszkeségei a becsületkasszák. Az év minden időszakában, évszaknak megfelelő kínálattal varázsolja el a városba látogatókat, mint turisztikai atrakció, de alapvetően a helyiek hétköznapi igényeit is tökéletesen kiszolgálja. Mindenki tudja, hogy az éppen aktuális termék jó kezekből, helyiektől származik.

 

Kőszegen egy kellemes őszi séta során a következő, őszi becsületkasszákkal és kínálatukkal találkozhat:

 

Szelídgesztenye a sokak kedvenc kőszegi borozója, a "Kispanci" (kőszegi Poncichter Borozó) előtti becsületkasszán.

 

 

Dísztökök és őszi virágok.

 

 

 

 

A város legkülönbözőbb pontjain akadhatunk a környék talán legjellegzetesebb, legkedveltebb őszi csemegéjére, a szelídgesztenyére. 

 

 

Végül pedig egy kakukktojás, a Kőszegi Sör.  Sajnos sört valóságban nem árusíthat senki becsületkasszákból, még Kőszegen sem. Azonban Kiss András (a koszegINFO és a Kőszegi Sör alapítója), egyik kreatív reklámjához felhasználta ezt a régi, helyi szokást. Ebben a Kőszegi Sört (egy helyi kézműves sör márkát) becsületkasszában, az utcára kihelyezve is árulta. Ezzel a helyi márkát mutattak be, egy helyi tradíción keresztül. A kreatív marketing kampánysorozatért a Kőszegi Sör márka megálmodója Kiss András a Magyar Marketing Szövetségtől két gyémántdíjat is kapott.

 

Fotó: Kiss András - koszegINFO.com és Kőszegi Sör alapítója.

 

Amennyiben megkóstolná a Kőszegi Sörök valamelyikét, kattintson a következő linkre: KLIKK , ahol értékesítő partnereink listáját megtalálhatja.

Abban az esetben, hogyha becsületkasszák őszi kínálata keltette fel érdeklődését, látogasson el Kőszegre, sétáljon egyet a városban és válassza ki az Ön számára érdekes portékát! Érdemes sietni, ugyanis szezonálisan kapható termékekről van szó, gyorsan elfogyhat.

 

Ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel is!

Hozzászólások