Rudolf Vendégház Velem

Vendégház Szállások

Velem község már az 1930-as évek óta ismert kiránduló - és üdülőhely és ma is az ország egyik legkedveltebb hegyvidéki turisztikai célpontja, ahol a csend és a nyugalom dominál.  Itt található a Rudolf Vendégház.

A környék vonzerejét természeti kincsein, gazdag növény- és állatvilágán túl, az Alpok közelségéből adódó kristálytiszta levegőjének – szubalpin kímájának - is köszönheti, mely  számos légúti megbetegedésre -  pl.  asztma – jótékony hatással bír. 

A szálláshely a falu szívében Velem egyik napsütéses, déli fekvésű domboldalán található, gyönyörű  kilátással az épület előtt megbúvó falura, a  felette húzódó hegyekre  és az erdőkre. Esténként a 25 km-re lévő Szombathely fényei is láthatók innen. A vendégház udvara  a domborzat miatt teraszos kialakítású.

A vendégház kisebb létszámú tréningekre, szakmai események tartására is alkalmas.

A zajos hétköznapokból kiszakadva, itt béke, pihenés és kikapcsolódás mellett csak a fák susogása, madárfütty, tücsökciripelés, patakok csörgedezése, források csobogása és a vendéglátók odaadó figyelme várja a látogatókat. A környéken lehet kirándulni, kerékpározni, hegyet mászni, várakat, túraútvonalakat felfedezni, de elérhető közelben van síelési  vagy  fürdőzési lehetőség is.  A környéken és a Kőszegi-hegységben lévő kirándulási helyekről, illetve a szabadidős lehetőségekről itt informálódhat: szabadidős programok.

 Információk

Cím
9726 Velem, Gesztenyés u. 45
Mobil
+36-30/562-4880
Email
rudolf.vendeghaz@gmail.com
Facebook
https://www.facebook.com/rudolf.vendeghaz.velem
Beszélt nyelvek
magyar, német

Ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel is!

Ajánljuk még

Hozzászólások