Kóczián Pihenőház

Vendégház Szállások

Központi helyen lévő, de szolid árakkal működő szállás a szép műemlékeiről, gyönyörű kirándulóhelyeiről és tiszta, az asztmát is gyógyító alpesi levegőjéről híres városban.

A kőszegi vár mellett található kétszintes pihenőházban kétágyas szobák és egy családok, baráti társaságok elhelyezésére alkalmas többágyas apartman várja az ide látogatókat. Az apartmanokban minikonyha, színes TV, és zuhanyzós fürdőszoba szolgálja a vendégek kényelmét. Az épületben központi gázfűtés teszi lehetővé az egész éves nyitva tartást. Nagycsaládoknak megegyezés szerint kedvezményt adnak.

A pihenőház közelében vendéglő (25m) és cukrászda (10m) várja a vendégeket. A nevezetes vár és a körülötte található ódon épületek, templomok, múzeumok öt percnyi sétával érhetők el.

A kirándulást kedvelők 10-15 perc séta után már a túraösvények egyikén gyalogolhatnak, melyek a Csónakázó-tóhoz, a Kálvária-templomhoz, a Királyvölgybe, az Óház-kilátóhoz, a Hétforráshoz, a Stájerházakhoz, a Szent-Vid kápolnához, vagy az Írottkő 882 m magas csúcsán álló kilátóhoz vezetnek.

„Bízom benne, hogy aki egyszer megszáll nálunk, maradandó, szép emlékekkel távozik és visszatérő vendégünk lesz.”

 

Áraink 2015-ben: http://koczianpihenohaz.hu/hu/arak

Akciós és kedvezményes csomagajánlatok: http://koczianpihenohaz.hu/hu/packages

 Információk

Cím
9730 Kőszeg, Várkör 70-70/A
Mobil
+36-30/426-2059
Telefonszám
+36-94/361-877
Email
koczianpihenohaz@t-online.hu
Web
http://www.koczianpihenohaz.hu
Beszélt nyelvek
magyar, német
Fizetési lehetőségek
SZÉP kártya

 Szolgáltatások

Wifi, Parkolás

 Ajánljuk

Pároknak, Családoknak, Csoportoknak

Ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel is!

Ajánljuk még

Hozzászólások