Kőszegi példa segítheti Sopron márkázását

Kőszeg és Sopron

A koszegINFO.com márka megálmodóját és létrehozóját, Kiss Andrást, már több alkalommal kértek fel szakmai előadásokon való részvételre, tudásának, tapasztalatainak bemutatására. Az évek során szakmai könyvekben jelent meg írás András projektjeiről, munkáiról, Budapesten egyetemi oktatásokon legjobb példák között említenek ezekből. Most Sopron márkázásának előkészítő munkájához kérték fel, melyben a kőszegi példa, tapasztalatai sokat segíthetnek. 

A koszegINFO.com 2014 nyarán kezdte meg működését, mely akkoriban nagyon újszerű, egy várost bemutató kezdeményezésnek számított hazánkban. A startot követően, az oldal, a koncepció dinamikus fejlődésre sok szakmai szervezet felfigyelt és tekintették modern, követendő példának. A térségben és országosan is több településnek, vállalkozásnak adott inspirációt, iránymutatást, ezzel Kőszeget és térségét a figyelem középpontjába helyezte. Helyi vállalkozók elkezdtek figyelni az online jelenlét fokozására, az addig elavult, kevésbé korszerű, esztétikájú weboldalaikat mai kornak megfelelően, vizuálisan megújították, közösségi oldalakon fokozták jelenlétüket, aktivitásukat. 

Most más települések, így Sopron márkázásában is segíthet az András által átgondolt kőszegi példa (nem csupán egy Facebook- / weboldal, hanem egy koncepció), melyre minap kérték fel. Kőszeg és Sopron hasonló adottságokkal bíró település, történelmileg, épített örökségét és kultúráját tekintve hasonló városnak tekinthető. Az Alpokalja fejlődésének bizonyára előnyös lehet, hogyha a két város között szorosabb együttműködés alakul ki a jövőre nézve.

 

Felkérés - Hungary NEXT ország-márka-műhely:

 

Kőszeg és Sopron

 

Ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel is!

Hozzászólások